Amics d'Iker vs amics de Rafa



El passat 2007 Iker Casillas i Rafa Nadal reunir als seus amics per una causa benèfica. La seva bona amistat i l'objectiu comú per voler ajudar a prevenir la malària a l'Àfrica, els ha portat a repetir la iniciativa.

Tu també pots col · laborar amb aquesta noble causa apropant a qualsevol oficina de Banesto o Caixa d'Àvila i fent el teu donatiu en els comptes Banesto contra la malària o Caixa d'Àvila contra la malària.

Iker Casillas i Rafa Nadal es retarán el proper 16 de desembre a les 19h55 al Palau d'Esports de la Comunitat de Madrid per jugar unpartit de tennis, un de futbol 7, i una nova modalitat: carreres de karts. Tant Iker com Nadal comptaran amb un grup d'amics esportistes en cada equip, els quals acudiran a l'esdeveniment per donar suport a la causa.

Aquesta iniciativa té un sentit solidari, ja que els diners que es recapti de les entrades, anirà destinat al treball de prevenció de la malària que porta a terme Creu Roja i la rehabilitació d'un centro de salut a Mali per tal d'atendre millor a els afectats per aquesta malaltia.

EL PARTIT MÉS IMPORTANT DEL MÓN.

CASILLAS LI HA TORNAT A PARAR UN PENALTI A E'TOO. JA DU 2 EN 4 DIES


 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba