Notícies del dijous

LLEVANT U.D. :El Llevant ha obtingut la cessió del migcampista brasiler Felipe Manoel Gonçalves, procedent de l'Osca però propietat del Vila-real, fins a final de temporada, amb la qual cosa reforçarà una de les posicions que més problemes presentava per al tècnic Luis García Plaza, a causa de l'escassetat d'efectius.

ZENIT (ARSHAVIN): Zenit Sant Petersburg ha donat permís l'internacional Andrei Arshavin per negociar amb altres equips, malgrat que encara té contracte en vigor, va assegurar avui a Efe un portaveu del club rus.

ROS CASARES:Amaya Valdemoro i Anna Montañana, jugadores del Ciudad Ros Casares Valencia, estan entre les candidates al trofeu a la millor jugadora europea de 2008 que lliura la secció europea de la Federació Internacional.

RAL·LIS:La casa japonesa Subaru ha anunciat per mitjà d'un comunicat la seva retirada del Campionat del Món de Ral · lis 2009, només vint-i-quatre hores després que el seu compatriota Suzuki es pronunciés d'igual manera.

MOTOCICLISME:Els espanyols Héctor Faubel i Alex Debón es troben encara pendents de confirmar els seus projector per a la propera temporada, raó per la qual cap dels dos es troben inclòs en la relació provisional de pilots inscrits que avui ha fet pública la Federació Internacional de Motociclisme (FIM ).

SEVILLA:El jugador del Sevilla Adriano Correia clar va assolir aquest dimarts un acord pel amplia, per dues temporades addicionals, l'actual contracte que l'uneix a l'entitat nervionense que expirava en 2014, segons va anunciar el club mitjançant un comunicat en la seva web oficial.

Poc després de les 17.00 hores, el president sevillista, José María del Nido i el propi interior esquerre brasiler, rubricat l'acord que consolida l'estada a l'equip blanquiroig d'un dels jugadors més señeras del planter que dirigeix Manolo Jiménez.

D'aquesta manera, Adriano (Curitiba, Brasil, 26/10/84) romandrà en l'equip de Nervión fins a 2014, mentre que s'ha establert la seva clàusula de rescissió en 50 milions d'euros, la mateixa que tenia anteriorment.

BARÇA:Després de les nombroses patades que va rebre Messi en el clàssic davant el Madrid, Eidur Gudjohnsen ha sol · licitat per al seu company més protecció per part del col · lectiu arbitral, en considerar que l'argentí va patir molts cops i el col · legiat no sancionar les accions amb targeta.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba