Emery: 'Venim a guanyar i ser primers'


Unai Emery, entrenador del València, va afirmar a Saint Etienne, abans de l'entrenament oficial a l'escenari del partit de la Copa de la UEFA, que el seu equip arriba a França disposat a guanyar el partit per concloure primers de grup i tenir un emparellament més assequible a la següent ronda.
 "Venim a prémer per guanyar el partit i ser primers. Això et dóna un avantatge a priori i és el que anem a cercar, perquè entre ser segon o tercer no hi ha moltes diferències, perquè els equips que et poden tocar són d'un nivell molt semblant ", va explicar.

Sobre l'estat de la gespa del Geoffroy-Guichard, el tècnic basc precís que estarà "en unes condicions una mica toves, això és el que vist. El camp estarà amb gespa però amb molt de fang, però ja ho vam fer a Rosenborg, en unes condicions semblants, encara que sembla que ara el camp estarà una mica més pesat ".

Respecte a l'onze inicial que presentarà, Emery va afegir que hi haurà "un equip competitiu encara que també és necessari que descansi gent per al partit de dissabte" en el qual s'enfrontaran al Reial Madrid al Santiago Bernabéu.

Per últim, el preparador valencianista va destacar que preveu trobar aquest dimecres "al millor" Saint Etienne. En UEFA estan mostrant un nivell molt alt tot i que en la seva lliga tenen una trajectòria molt diferent, en els llocs de baix ", va concloure.
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba