Cristiano Ronaldo: 'Estic content en el Manchester i vaig a seguir'

El portuguès Cristiano Ronaldo, que va rebre el prestigiós "Pilota d'Or" que anualment lliura la revista francesa "France Football", va deixar clara la seva intenció de seguir per ara en el Manchester United.
Durant el lliurament del guardó, realitzada en directe al programa Télefoot de la cadena de televisió francesa TF1, el jove va dir que pensa continuar en el seu equip, en resposta a una pregunta sobre la seva possible fitxatge pel Reial Madrid.
"Parlar de altre club no és important ara. Estic content en el Manchester i vaig a seguir", va dir el futbolista al plató de televisió, al qual va acudir el seu entrenador, Alex Ferguson, i la seva família.
Molt emocionat, Ronaldo va rebre el "Pilota d'Or" i les felicitacions d'alguns dels seus companys-com Kaká, Anelka, Eto'o, Pauleta o Figo-retransmeses durant el programa.
L'estrella del Manchester United es va limitar a donar les gràcies ia expressar la seva enorme alegria per aquest trofeu, que va aconseguir amb 446 vots, dos més que els aconseguits l'any passat pel brasiler Kaká.

 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba