El 'Telefónica Azul' prepara l'assalt al liderat en la tercera etapa

L'equip 'Telefónica', a menys d'una setmana del començament de la tercera etapa de la Volvo Ocean Race-Volta al Món amb escales-entre Kochi (Índia) i Singapur (Malàisia, està preparant les seves estratègies per l'assalt al liderat de la prova.
EFE Fins ara el domini del 'Ericsson 4' suec, al comandament del bicampió olímpic brasiler Torben Grael és incontestable. D'un total de 28 punts en joc ha sumat 26. Només va cedir 1,5 punts amb el seu quart lloc en l'etapa costanera d'Alacant i mig punt en el segon lloc en la meta volant de la primera etapa a Fernando de Noronha.
La propera setmana es compliran dos mesos des de la sortida de la VOR del port de l'Alacant, el passat 11 d'octubre, i els competidors han cobert ja 10.950 milles nàutiques (uns 20.300 km.) De les 37.025 (68.610 Km) del total del recorregut , Aproximadament el 30 per cent.
Encara resten 8 etapes, 6 regates costaneres i 4 metes volants de superar, el que representa un total de 104 punts en joc dels 132 totals de la prova, gairebé el vuitanta per cent.
El "Telefónica Azul", amb el campió olímpic espanyol Iker Martínez com a patró i l'holandès Bouwe Bekking com a capità, ocupa la segona posició de la general a només set punts del 'Ericsson 4' i els estrategs consideren que el vaixell espanyol disposarà en les dos següents etapes de les condicions més ideals per al disseny del seu vaixell.


Classificació General de la prova després de la segona etapa
Vaixell / País Patró / Pais
.1. Ericsson 4 (SWE) Torben Grael (BRA) 26 punts
.2. Telefònica Blau (CAT) Iker Martínez (CAT) 19
.3. Puma (USA) Ken Read (USA) 18
.4. Green Dragon (IRL / CHN) Ian Walker (GBR) 16
.5. Ericsson 3 (SWE) Anders Lewander (SWE) 14,5
.6. Telefónica Negre (CAT) Fernando Echavarría (CAT) 13,5
.7. Delta Lloyd (HOL) Roberto Bermúdez (CAT) 7,5
.8. Team Russia (RUS) Andreas Hanakamp (AUT) 7,5
 
Sentimentaronja © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba